سوهان گزی

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

فروشگاه (خرید سوهان گزی)

خرید سوهان گزی قربانی

برا خرید سوهان گزی به صورت عمده با ما تماس بگیرید.

سوهان گزی حاج محسن قربانی با نیم قرن تجربه در زمینه تولید سوهان گزی، فعالیت داشته و با مدیریت حاج محسن قربانی مجموعه ای بزرگ را تشکیل داده و قادر به برند سازی در صنعت سوهان گزی شده و در طی سال ها تلاش و تجربه، شعبه های فروش خود را گسترش داده است.

باشد که این برند هر روزموفق تر و با برداشتن گام های بلند تر و افتتاح شعب دیگر در تمامی این مرز و بوم بدرخشد و نامی ماندگار در ذهن ها و لبخندی شیرین را برای شما هموطنان به ارمغان آورد.

افزودن چربی به سوهان، کالری آن را افزایش می دهد و بر قابلیت جویدن، طعم، بو، مزه و مدت زمان ماندگاری محصول می افزاید.

خرید سوهان گزی

البته در میان چربی ها کره طعمی چشمگیرتر دارد و هنگام پخت به همراه هل و شکر طعم تافی مانندی را به سوهان می دهد، اما فراموش نکنید که کره کلسترول، تری گلیسیرید وهمچنین وزن شما را افزایش می دهد.

 شکر نیز در صنایع پخت سوهان به منظور شیرین کردن، بهبود رنگ و از همه مهم تر به عنوان نگهدارنده افزوده می شود و تخم مرغ هم به دلیل دارا بودن پروتئین، چربی و قسمت عمده ای از ویتامین ها، ارزش غذایی محصول را افزایش داده و منجر به تردی و تازگی محصول می شود.

 با توجه به اهمیت رنگ و طعم در سوهان استفاده از زعفران در این محصول سنتی ضروری به نظر می رسد.

با توجه به مواد اولیه مصرفی در تولید سوهان که حاوی پروتئین – کربوهیدرات و ویتامین های A و E و انواع B و لستین، اسید آمینه و اسیدهای چرب قابل جذب. و سوخت کلسترول روغن و تسهیل در هضم غذا و انرژی زایی فراوان (که به ازای هر 100 گرم 572.9 کیلوکالری انرژی آزاد می گردد) و فلوریکرویی پایین (به جهت Wa پایین و قالب بودن چربی بر آب و دمای بالا در هنگام پخت و مدت ماندگاری بالا) حائز اهمیت می باشد.

 این محصول به سبب دارا بودن جوانه گندم، پروتئین فراوانی دارد و منبع فوق العاده ای از ویتامین ها و مواد معدنی بویژه ویتامین های گروه B و E وC می باشد. (خرید سوهان گزی حاج محسن قربانی)

خرید سوهان گزی

علاوه بر این

دارای عناصر فسفر، کلسیم و منیزیم می باشد بنابراین عمده خاصیت سوهان در جوانه گندم آن نهفته است.

در طب قدیم از جوانه گندم برای جلوگیری از پوکی استخوان،

از بین بردن عفونت در خون و رشد و نمو کودکان و تقویت بدن خانم ها بعد از زایمان استفاده می شده است و به عنوان آرام بخش اعصاب و روان استفاده شده است.

جوانه گندم موجود در این محصول به دلیل داشتن قندهای طبیعی سبب ذخیره سازی انرژی در ماهیچه ها شده و باعث بهبود عملکرد عضلانی و جلوگیری از خستگی و بی حالی می شود.

برای تهیه سوهان از کره یا روغن های گیاهی استفاده می شود.

سوهان؛ سرشار از انرژی و ویتامین

جوانه گندم موجود در این محصول به دلیل داشتن قندهای طبیعی سبب ذخیره سازی انرژی در ماهیچه ها شده. و باعث بهبود عملکرد عضلانی و جلوگیری از خستگی و بی حالی می شود. برای تهیه سوهان، از کره یا روغن های گیاهی استفاده می شود.

افزودن چربی به سوهان، کالری آن را افزایش می دهد و بر قابلیت جویدن، طعم، بو، مزه و مدت زمان ماندگاری محصول می افزاید.

البته در میان چربی ها کره طعمی چشمگیرتر دارد و هنگام پخت به همراه هل و شکر طعم تافی مانندی را به سوهان می دهد.

شکر نیز در صنایع پخت سوهان به منظور شیرین کردن، بهبود رنگ و از همه مهم تر به عنوان نگهدارنده افزوده می شود. و تخم مرغ هم به دلیل دارا بودن پروتئین، چربی و قسمت عمده ای از ویتامین ها، ارزش غذایی محصول را افزایش داده و منجر به تردی و تازگی محصول می شود.

با توجه به اهمیت رنگ و طعم در سوهان استفاده از زعفران در این محصول سنتی ضروری به نظر می رسد.

سوهان گزی حاج محسن قربانی، پذیرای شما عزیزان در تمامی شعب خود در سرتاسر کشور است.

برای خرید سوهان گزی حاج محسن قربانی می توانید به صورت آنلاین از تخفیفات ویژه استفاده کنید.و برای خرید محصولات به صورت عمده میتوانید با ما تماس بگیرید.